Varaa DJ-palvelu

Mistä hyvä dj-palvelu rakentuu?

Lisää asiakkaita

Jokaisen ravintolan tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon maksavia asiakkaita. Usein asiakkaisiin vaikuttaa suuresti paikan musiikki. Asiakkaiden ollessa tyytyväisiä musiikkiin he usein myös palaavat, kanta-asiakkaat ovat tärkeimpiä asiakkaita. Sopivalla ja hyvällä musiikilla sekä asiakaspalvelulla saamme lisää myyntiä sinulle. Asiakkaiden toiveet toteutetaan aina, jos ne sopivat sovittuun musiikkilinjaukseen ja löytyvät musiikkikirjastosta.

Kokemus

Tapahtumaan tulee aina kokenut DJ, jolla on soittokokemusta runsaasti Helsingin keskustasta ja muualta Suomesta. Kokemuksen avulla DJ pystyy lukemaan asiakkaiden reaktioita ja näin ohjata iltaa asiakasystävälliseen suuntaan. Perinteisten ravintola- ja yökerhoiltojen lisäksi kokemusta on kertynyt yksityistilaisuuksista ja bändien lämmittelijänä.

Sovittu musiikkilinjaus

Palvelun tilaajan kanssa sovitaan musiikkilinjaus iltaa tai tapahtumaa varten. Se voi olla esimerkiksi bilemusiikkia, päivän hittejä, rap- ja hiphop-musiikkia, house-painoitteista, taustamusiikkia tai rock-musiikkia. Myös muut genret onnistuvat. Laaja musiikkikirjasto tarjoaa ison valikoiman juuri sinun tapahtumaasi. Tarvittaessa voimme miettiä yhdessä minkälainen musiikki sopisi iltaan/tapahtumaan. Musiikkilinjauksella voidaan helposti ohjailla illan kulkua.

Mitä lupaamme sinulle?

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Tyytyväisyystakuu

Tilattu palvelu sisältää aina tyytyväisyystakuun! Jos et ole saanut luvattua palvelua saat rahat takaisin. Jos asiakkaat kaikkoavat musiikin takia, saat rahat takaisin. Lähtökohtana asiakkaat pidetään tyytyväisinä, jolloin palvelun tilaajakin on tyytyväinen.

Hyvä palaute

Soittokeikoilta saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Kehuja on annettu hyvästä musiikkista ja iloisesta asiakaspalvelusta. Asiakkaiden nauttiessa nauttii myös DJ, mikä aiheuttaa positiivisen kierteen. Asiakkaiden pitäminen tyytyväisenä tuo aitoa lisäarvoa.

Kilpailukykyinen hinta

Palvelun hinta alkaen 349e (sis. alv 24 %). Hinta sisältää DJ:n kattavalla musiikkikirjastolla ja tarvittaessa soittolaitteet. Musiikkityyli valitaan etukäteen palvelua varatessa. Luonnollisesti valojen ohjaus kuuluu myös hintaan, mikäli tilassa on asennettuna valot. Katso lisää hinnastosta täältä.

Viikon nosto musiikkivalikoimasta (30.5.2022)

Duck Saucen kesäisen rallin tahdissa siirrytään kesään

Aiemmat viikon nostot musiikkivalikoimasta

Löydät ne täältä.