Pioneer CDJ-MEDIUM -vuokrapaketti

 

Pakettihinta: 2x CDJ-2000NXS2 + DJM-450  199e sis. alv 24%

Pioneer CDJ-MEDIUM -vuokrapaketti on suunnattu DJ:lle jolle riittää kaksi soitinta ja kaksi kanavaa mikserissä. Paketti sopii erityisesti kotiharjoitteluun keikkoja varten! DJ-maailman standardisoittimet ympäri maailman klubeilta isoimpien festivaalien lavoille ja mikserinä erinomainen 2-kanavainen DJM-450 -mikseri. Laitteet ovat yksittäisissä kuljetuslaatikoissa ja ne sisältävät virtapiuhan, RCA-piuhat ja ethernet-kaapelin.

Pioneer CDJ-2000NXS2

Laitteet ovat yksittäisissä kuljetuslaatikoissa ja ne sisältävät virtapiuhan, RCA-piuhat ja ethernet-kaapelin. DJ-maailman standardisoittimet ympäri maailman klubeilta isoimpien festivaalien lavoille. Pro-tason multimediasoitin, joka on lähes jokaiselle keikkailevalle DJ:lle tuttu. 96 kHz/24-bit äänikortti takaa todella tarkan äänenlaadun. Valo-ohjelmointia helpottaa ShowKontrol tuki, jonka avulla saat ohjattua valoja soitetun musiikin mukaan. Kosketusnäyttö helpottaa biisien etsinnässä esimerkiksi rekordboxia käytettäessä.  Kaikki tiedot CDJ:stä löydät Pioneerin sivuilta.

- 26.7.2020 CDJ:ssä uusin firmware-päivitys 1.85

Pioneer DJM-450

DJ-maailman standardimikseri DJM-900NXS2:n  kaksikanavainen pikkuveli. Loistavat Magvel-liut ja Sound Color FX -efektit miksaamiseen. Kattavat efektit ja liitännät. Tämä mikseri on pitkälti samanlainen, kuin nelikanavainen Pioneer DJM-900NXS2 -mikseri, mutta DJM-450 on kahdella kanavalla. Tarkan äänenlaadun takaa 64-bittinen digitaalisignaali-prosessori. Pienemmän koon ansiosta mikseri sopii ahtaampiinkin tiloihin ja keikkapaikoille, mutta käsilläsi on silti kattava määrä efektejä.

 Jos sinulle riittää kaksi kanavaa miksausta varten, tämä mikseri on sinulle juuri sopiva. Tämä mikseri sopiikin todella hyvin esimerkiksi kotona harjoittelua varten. Todella monelle DJ:lle riittää kaksi kanavaa miksaamista varten keikoillakin ja etenkin kotiharjoittelussa kaksi kanavaa riittää hyvin. Siirtyminen DJM-450:sta keikkapaikoilla usein olevaan DJM-900NXS2 -mikseriin on todella helppo, koska ominaisuudet ovat pitkälti samat ja kanavien määrä vain lisääntyy kahdella. Pioneer DJM-450 vuokraus on siis erinomainen valinta kotiharjoitteluun keikkoja varten! Kaikki tiedot DJM:stä löydät Pioneerin sivuilta.

- 26.7.2020 mikserissä uusin firmware-päivitys versio 1.06

Vuokraaja hyväksyy vuokraehdot.

 

199 € / Vuorokausi

Varaa heti

Kysy lisää