Varaa heti

Pyydä tarjous

Vuokrattavat DJ-laitteet

CDJ-3000 vuokrapaketti

Pioneer DJM-V10 vuokrapaketti

Pioneer NXS2 PRO-vuokrapaketti

Pioneer CDJ NXS2-vuokrapaketti

Pioneer DJM-V10

Pioneer CDJ-3000

Pioneer CDJ-2000NXS2

Pioneer DJM-900NXS2

PIONEER CDJ-MEDIUM -VUOKRAPAKETTI

Technics SL-1210 MK2

Allen & Heath Xone:96

Pioneer DJM-450

Pioneer CDJ-2000NXS

Vuokrattavat äänentoistolaitteet, valot ja tapahtumatoteutus

Tapahtumatoteutus

Äänentoistolaitteet

Valot

Nouto- ja palautuspaikat


Helsinki, Alppila Karjalankatu 2

Avoinna 08:00 - 21:00

Vantaa, Myyrmäki Löydöstie 1 G

Avoinna 07:00 - 22:00

Varaa varauskalenterista

Mitä lupaamme sinulle?

Laatu

DJ-maailman standardilaitteet. Kuin uudet, aina kunnossa. Laadukkaat äänentoistolaitteet ja valot sekä oheistarpeet tapahtumiin.

Nopeus

Vuokraa laitteet lyhyelläkin varoitusajalla yllättävän tilanteen iskiessä. Joustavat noudot, palautukset ja toimitukset.

Edullinen hinta

Aina kilpailukykyisellä hinnalla laitteiden vuokraus. Markkinoiden parhaat soittimet ja äänentoistolaitteet edullisesti käyttöösi.

Lue lisää

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Tyytyväisyystakuu

Vuokra sisältää aina tyytyväisyystakuun! Saat rahat takaisin, jos et ole saanut luvattua palvelua, palvelu ei ole hyvää tai laitteet eivät toimi kuten kuuluisi. Laitteet pidetään huollettuina ja uudenveroisina aina. Pidämme asiakkaat aina tyytyväisinä.

Sujuvuus

Lupaamme sinulle sujuvan palvelun alusta loppuun. Tarvittaessa laitteet tuodaan haluttuun paikkaan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden kuljetuksesta. Myös laitteiden nouto palautusta varten onnistuu sinua helpottaen. Soittimet ja mikserit tulevat niille varatuissa yksittäisissä kuljetuslaatikoissa. Riittää, että avaat kannen ja laitat sen sivuun. Tämän jälkeen vain kytket johdot kiinni ja kaikki on valmista.

Kulujen pienentäminen

Laadukkaiden soittimien ja mikserin ostaminen on iso investointi. Laitteiden käyttökerrat voivat kuitenkin rajoittua pieneen määrään, jolloin laitteiden vuokraus tulee halvemmaksi. Helpotat myös elämääsi, sillä takaamme laitteiden uuden kunnon aina. Yritysasiakkaille tarjoamme myös leasing-palvelun. Halutessasi lisätietoa leasing-mahdollisuudesta lähetä viesti tätä kautta.

Vuokralaitteet