Uutiset

 

18.8.2020

Pioneer DJM-V10 nyt vuokrattavissa! Pioneer DJ:n uusin 6-kanavainen superluomus erityisesti tekno- ja house-DJ:lle oli sitten käytössä 2-kanavaa tai kaikki 6-kanavaa. Ehdottomasti paras Pioneerin mikseri tähän mennessä, jonka kanssa vain luovuus on rajanasi. Tutkaile mikseriä alkuun täältä. Tutustumistarjouksena 30.8.2020 asti Heinähulinoihin kuuluen 49e/vrk (norm. 89e) sis. alv 24% 1vko 199e (norm. 383e) sis. alv 24%.

Heinähulinoiden tarjouspaketit edelleen vuokralle edullisesti: 2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + Pioneer DJM-450 -mikseri alkaen yhteishintaan 99e (norm. 219e) sis. alv 24%. Pelkkä Pioneer DJM-450 -mikseri vuokralle alkaen 19e (norm. 49e) sis. alv 24%. Pioneer CDJ NXS2-vuokrapaketti alkaen 139e (norm. 249e) sis. alv 24%. Kysy saatavuutta tai pidempiaikaisille vuokrille hintaa täältä. Pioneer CDJ NXS2-vuokrapaketille toimitus + nouto Helsingin, Espoon & Vantaan sisällä yhteensä 10e (norm. 99e) sis. alv 24%. Tarjoukset voimassa 27.7 - 30.8.2020. Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

 

26.7.2020

Heinä- & elokuun tarjoukset: Heinähulinat tiputtaa hintoja! Nyt tarjouspaketti vuokralle: 2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + Pioneer DJM-450 -mikseri alkaen yhteishintaan 99e (norm. 219e) sis. alv 24%. Pelkkä Pioneer DJM-450 -mikseri vuokralle alkaen 19e (norm. 49e) sis. alv 24%. Pioneer CDJ NXS2-vuokrapaketti alkaen 139e (norm. 249e) sis. alv 24%. Ota yhteyttä tai kysy pidempiaikaisille vuokrille hintaa täältä. Pioneer CDJ NXS2-vuokrapaketille toimitus + nouto Helsingin, Espoon & Vantaan sisällä yhteensä 10e (norm. 99e) sis. alv 24%. Tarjoukset voimassa 27.7 - 30.8.2020. Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

8.6.2020

Sivuja päivitetty ja uusia vuokrattavia valoja ja äänentoistolaitteita lisätty valikoimaan! Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on akkukäyttöiset Astera AX1 -LED-valot. Näillä saat luotua helposti valaistuksen juhliin taikka musiikkivideon kuvauksiin. Paketissa on 8kpl valoja ja valaisimien akku kestää jopa 20 tuntia.

Lisäksi mikrofonimalleja on nyt listattu sivuille, saatavilla on langattomia että langallisia mikrofoneja. Jokaiseen tapahtumaan tai käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopivat mikit vuokralle. Kaiuttimien osalta pienempiin juhliin tai mökkireissuja varten nyt on saatavilla myös helposti siirrettävä Bose S1 Pro -akullinen kaiutin. Tätä kaiutinta voit käyttää myös bluetooth-yhteydellä ja voit jopa liittää kaiuttimen muihin Bose Bluetooth -kaiuttimiin. Kurkkaa myös muut valot ja äänentoistolaitteet täältä.

 

3.4.2020

Huhtihulinat starttaa! Tänäkin keväänä on hyvä soitella ja treenailla vaikkapa kotona Koronahuolienkin keskellä. Kaikki DJ-laitteet vuokralle alennuksella, -40 % normaalista hinnasta. QSC-kaiuttimien vuokraukset -50 %, eli puoleen hintaan. DJ-palveluiden varaukset -30 %. 4.4.2020 – 30.4.2020 välisenä aikana vuokraukset alennushinnoilla. Alennus vähennetään hinnaston hinnoista.

Kaikki vuokralaitteet desinfioidaan ennen ja jälkeen vuokrauksen. Muistathan yleisen varovaisuuden ja käsien desinfioinnin, etkä vuokraa laitteita kipeänä tai karanteenissa. Laitteiden luovutukset ja palautukset hoidetaan ulkotiloissa tällä hetkellä.

Hyödynnä tarjoukset ja ota yhteyttä täältä.

 

11.2.2020

Vuosi 2020 on jo täydessä tohinassa ja kevät lähestyy. Lunta ei ole, mutta soittimet liikkuvat asiakkaille näin talvellakin. Uusi vuosi toi tullessaan osoitemuutoksen. Yrityksen osoite nousi parisen kilometriä pohjoisemmaksi Vantaan puolelle.

Kurkkaa uusi osoite täältä. Viikon nostojen päivittämistä jatketaan taas tästä viikosta eteenpäin pienen talvitauon jälkeen. Tällä kertaa levylautaselle on päässyt Käärijä kappaleellaan Mic Mac. Kurkkaa myös aiemmat nostot.

 

01.12.2019

Vuoden viimeinen kuukausi on lähtenyt käyntiin ja uusi vuosikymmen lähestyy kovaa vauhtia. Sivuille on syksyn aikana ilmestynyt esille uusia vuokrattavia DJ-laitteita ja äänentoistolaitteita sekä valoja. Valikoimaan päivitellään vielä lisää vuokrattavaa kalustoa äänentoiston ja valojen osalta. Sivujen käytettävyyttä myös tullaan parantelemaan. Tutustu laajentuneeseen valikoimaan pääsivulta.

DJ-laitteisiin on tullut uutuutena house- ja technopiireissä suosittu analoginen mikseri Allen & Heath Xone:96. Levariosaston kysyntään on taas vastattu legendaarisella Technics SL-1210 MK2 levysoittimella. Nyt saat meiltä täten myös teknarit vuokralle.

Näin pikkujoulukaudella saatat tarvita laitteistoa juhliin lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä, niin järjestämme tilanteen kuntoon. Ensi kesällekin tehdään jo varauksia suosituimmille hää- ja tapahtumaviikonlopuille, muista olla ajoissa laitteiston varauksen kanssa!

 

22.4.2019

23.4.2019 - 30.4.2019 vietetään Huhtihulinoita! DJ-palvelut -30 % normaalihinnoista ja kaikki vuokraukset -20 % normaalihinnoista. Alennukset vähennetään hinnaston hinnoista ja alennuksen saat tekemällä varauksen kampanjan aikana. Alennukset eivät koske aiemmin tehtyjä varauksia.

Tutustu vuokrapaketteihin ja vuokrasoittimiin Vuokraus-sivun kautta tai varaa ne heti varauskalenterin kautta!

Tutustu DJ-palveluihin täältä ja ota yhteyttä varataksesi palvelun!

 

 

8.1.2019

Uusi vuosi on aloitettu ja samalla sivuja on päivitetty. Vuokralaitteiden valikoimaan on lisätty Pioneer NXS2 PRO-vuokrapaketti ja Pioneer CDJ NXS-vuokrapaketti. PRO-paketti tarjoaa täyden paketin, jos artistin raideri vaatii täyttä Pioneer Nexus2 -settiä, eli neljää CDJ-2000NXS2 soitinta ja yhtä DJM-900NXS2 mikseriä. Paketissa tulee mukana Ethernet-switch ja johdot, joilla soittimet saa yhdistettyä mikseriin PRO DJ Link:iä varten. Tämä mahdollistaa sen, että DJ tarvitsee vain yhden muistitikun tai muistikortin käyttääkseen musiikkivalikoimaansa kaikissa neljässä soittimessa. Mikseriin kytketyt soittimet tuovat myös lisäominaisuuksia, jolloin soittimien ja mikserin kaikki jipot ja kikat saadaan hyödynnettyä. Ethernet-switchin saa myös yhdistettyä rekordbox-ohjelmistoon langattomasti esimerkiksi kännykän tai tietokoneen kautta. Tällöin soittimia pystyy hallitsemaan etänä päätelaitteen välityksellä.

Pioneer NXS2 PRO-vuokrapaketissa tulee mukana lisäksi USB-hub johtoineen. Tämän avulla kaikki neljä soitinta saadaan yhdistettyä tietokoneeseen. Tällöin soittimilla voidaan soittaa esimerkiksi Traktor-ohjelmiston kautta. Nexus2 laitteiden rinnalle tuotu Pioneer CDJ NXS-vuokrapaketti tarjoaa edullisen vaihtoehdon DJ:lle soittolaitteiksi. Soittimet ovat CDJ-2000NXS mallia ja mikserinä toimii Pioneer DJM-800. Tämä paketti liikkuu kätevästi yhdessä kantosalkussa. Edullisesta hinnasta huolimatta nämäkin soittimet ovat ammattitasoa ja tarjoavat ison kasan huippuominaisuuksia vaativallekin DJ:lle.

Tutustu uusiin vuokrapaketteihin Vuokraus-sivun kautta tai varaa ne jo heti päivitetyn varauskalenterin kautta!

 

19.5.2018

Native Instruments on julkaissut uuden päivityksen Traktor Pro 2 - ohjelmistolle. Uusin versio on nyt Traktor 2.11.3. Päivitys  tarjoaa Trakorin käyttäjälle paljon Pioneer CDJ-2000NXS2:sta käytettäessä, sillä tätä päivitystä ennen käyttäjä ei ole voinut hyödyntää CDJ:n näyttöä valikoita lukuunottamatta. Uusimman päivityksen myötä Traktor-ohjelmalla soitettaessa läppärin ruudun katseleminen vähenee, sillä nyt CDJ:n näytöstä näkee waveformit. Waveformit näkyvät kaiken lisäksi samoilla väreillä, kuin itse läppärin näytöllä omien Traktor asetusten mukaan. Ennen päivitystä CDJ:n näyttö oli koko ajan mustana!

Päivityksen myötä kappaleen yleiskuvan näkee myös soittimen näytöltä. Käyttäjä voi hyödyntää CDJ:n kosketusnäyttöä, sillä kappaleen ollessa pysäytettynä soittaja voi navigoida nopeasti haluttuun kohtaan kappaletta viemällä sormen haluttuun kohtaan kappaletta. Beat Counter toimii myös nyt soittimen näytöllä, kuten sen olettaa toimivan. Lisäksi BeatJump toimii täydellisesti kosketusnäytöllä eteen- ja taaksepäin. Vielä enemmän tästä saa irti siirtymällä CDJ:n BeatJump Modeen, jossa saat valikoitua halutun BeatJumpin pituuden. Visuaalinen beatmatching on nyt myös helpompaa näyttöön lisättyjen tahtimerkkien avulla.

Tämä uusin 2.11.3 päivitys tarjoaa Traktorin käyttäjille entistä paremman soittotuntuman soitettaessa Pioneer CDJ-2000NXS2 -soittimilla. Läppärin liittäminen soittimiin on ennestään jo helppoa ja päivitys parantaa käytettävyyttä hurjasti lisää. Käytettäessä Pioneer NXS2-sarjaa ulkoista äänikorttia ei edelleenkään tarvita. Tutustu lisää soittimiin täältä ja vuokraa ne varauskalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä.