Laitevuokraus DJRent.fi

Äänentoiston vuokraus on tehty meillä helpoksi, vuokraa helposti varauskalenterin kautta! Varauskalenterin kautta voit varata DJ-laitteet, äänentoistolaitteet, valoja, mikrofoneja, DJ-pöytiä ja lavapaloja sekä lisäpalveluita tarpeeseesi.

Varauskalenterin hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
  1. Aloita valitsemalla vuokrapäivä ja seuraavaksi valitse vetovalikosta tarvitsemasi vuokra-aika. Vetovalikkoon on laitettu valmiiksi aikoja, voit myös toivoa toiveaikaa aloitus- ja lopetusajalle. Laita tällöin toive varauksen lopussa lisätiedoille varatulle kentälle. Voit valita myös nouto ja palautuspaikan (jos tarvitset toimituksen sinun ei tarvitse valittää näistä).
  2. Vuokra-ajan valittuasi voit valita vetovalikosta etsimäsi tuoteryhmän, tuoteryhmää ei ole pakko valikoida. Painamalla “Etsi” -valintaa näet varattavissa olevat laitteet. Jos tarvitse tuotetta useamman kappaleen valitse tässä vaiheessa kappalemäärä. Voit tutustua tuotteen tietoihin tai tehdä varauksen painamalla “Lue lisää ja varaa” -valintaa.
  3. Seuraavaksi aukeavalla sivulla voit varata tuotteen painamalla “Varaa nyt” -valintaa. Voit lisätä myös muita tuotteita tai lisäpalveluita varaukselle jatkamalla kohteiden vuokrausta valitulle ajankohdalle.
  4. Lopuksi syötä laskutustiedot ja paina “Vahvista varaus” -valintaa. Otamme tämän jälkeen varauksen käsittelyymme ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.
  5. Jos varauskalenterissa on toiminnallisia häiriöitä voit olla yhteydessä viestitse tai puhelimitse varauksestasi.
*Laitevuokraus DJRent.fi pidättää itsellään oikeuden muutoksiin varauskalenterissa, hinnastossa tai oikeuden olla solmimatta vuokrasopimusta varauksen tehneen asiakkaan kanssa. Jos varaus sisältää esimerkiksi lisäpalveluita kuten kuljetuksen tai asennuksen, lopullinen hinta sovitaan erikseen asiakkaan kanssa ennen varauksen vahvistamista.